Stempelen gele boekje Drenthe: alleen op vaccinatielocaties

Op alle Drentse vaccinatielocaties kun je direct na je prik, je vaccinatie laten bijschrijven in het gele boekje. Vaccinatie al gehad? Achteraf laten bijschrijven kan ook op de vaccinatielocatie (niet meer in onze autoteststraten). Let op: niet al onze vaccinatielocaties zijn dagelijks open.


Bekijk het overzicht van alle vaccinatielocaties met huidige openingstijden.


Ben je al gevaccineerd en wil je nog een stempel in je gele boekje?
Neem je gele boekje en registratiekaart van je vaccinatie(s) mee en bezoek één van onze vaccinatielocaties. Let op: wij stempelen niet als je bij de huisarts of het ziekenhuis bent geprikt. Wij kunnen dat in onze GGD-systemen niet zien en controleren. 


Krijg je nog een vaccinatie? 
Je vaccinatie(s) kun je gelijk na je prik in je gele boekje laten bijgeschreven. Na de wachtruimte kun je dit bij de speciale balie laten doen. Neem je eigen gele boekje mee, deze zijn niet aanwezig bij de locaties. De benodigde registratiekaart krijg je direct na je prik.    


Je kunt op de priklocatie alleen een stempel krijgen voor jezelf, als je net gevaccineerd bent. Neem dus geen boekjes van anderen hiervoor mee. Bekijk het overzicht met de vaccinatielocaties en openingstijden waar anderen hun gele boekje kunnen laten bijwerken met hun vaccinatie(s). 


Belangrijk: check voor vertrek! 
Het gele boekje is geen officieel coronavaccinatiebewijs. Dat is in Europa het DCC. Check voor je reis welke eisen het specifieke land stelt. De reisadviezen op NederlandWereldwijd.nl worden steeds aangepast met de meest actuele informatie over het DCC. Vragen? Het 24/7 BZ Contactcenter is bereikbaar voor vragen hierover.