Snel je coronaprik? Je kunt het hele weekend terecht

Door vooraf een afspraak te maken én je gezondheidsverklaring in te vullen, voorkom je drukte en wachten op de locatie. En ben je ook sneller klaar.


Je kunt het hele weekend terecht
Vanavond kun je van 17 - 20.00 uur in Hoogeveen terecht, morgen van 13-17.00 uur en zondag openen we extra bij De Bonte Wever in Assen (9-17.00 uur). Kijk voor alle actuele openingstijden bij Locaties

Lukt een afspraak voor vandaag niet?
Vrije inloop kan nog steeds bij testen en vaccineren, maar het blijft beter om vooraf even een afspraak te maken. Ook met een afspraak kun je bijna altijd dezelfde dag nog terecht. Dan ben je op de locatie ook sneller aan de beurt, sneller klaar en voorkomen we dat het te druk wordt. Op alle locaties geldt dat testen of vaccineren zonder afspraak niet meer mogelijk is wanneer dit niet meer veilig kan (qua verkeer en/of 1,5 meter afstand houden).


Wil je voor dezelfde dag een afspraak en lukt dat niet online? Lees dan dit bericht


Wanneer krijg je de CoronaCheck QR-code?
Bij GGD Drenthe krijg je het Pfizer vaccin. Tussen de eerste en tweede prik zit minimaal 21 dagen. Twee weken na je laatste prik kun je de QR-code voor de coronabewijs ophalen in de Coronacheck app of -website. Tot die tijd gebruik je Testen voor toegang als je een coronabewijs nodig hebt.


Heb je al eens corona gehad?
Dan hoef je maar één prik voor je Nederlandse coronabewijs. Geef dit  - voor een goede registratie - wel goed aan bij het maken van de afspraak (of op de locatie, als je zonder afspraak komt). Gebruik je momenteel een herstelbewijs voor de QR-code? Print die voor de zekerheid uit vóór je vaccinatie, zodat je die kunt blijven gebruiken tot je vaccinatiebewijs er is.


Heb je nog vragen?
Bel ons dan, via 0592-709709 (7 dagen per week, 8-17.00 uur) of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..