Achteraf stempelen gele boekje: vanaf woensdag alleen nog op vaccinatielocaties

Vanaf woensdag 21 juli kan je op al onze vaccinatielocaties je vaccinatie achteraf laten bijschrijven in het gele boekje. Eerder kon dit ook in onze autoteststraten, nu niet meer. Let op: niet al onze vaccinatielocaties zijn dagelijks geopend. Klik hier om een overzicht van onze vaccinatielocaties en de openingstijden.  


Door de vele aanvragen voor het stempelen van het gele boekje was het niet mogelijk om alle extra bezoekers op onze vaccinatielocaties te ontvangen. Inmiddels ontvangen wij veel minder aanvragen voor het achteraf stempelen. Er is daardoor minder kans op oponthoud op onze vaccinatielocaties. De daling in het aantal aanvragen komt doordat veel mensen nu gebruik maken van het Digitaal Corona Certificaat (DCC) in de CoronaCheck-app. 


Ben je al gevaccineerd en wil je nog een stempel in je gele boekje? 

Neem je gele boekje en registratiekaart van je vaccinatie(s) mee en bezoek één van onze vaccinatielocaties. 


Word je nog gevaccineerd?  
Je vaccinatie(s) kunnen gelijk na je prikafspraak in je gele boekje worden bijgeschreven. Er is een balie na de wachtruimte. Neem je eigen gele boekje mee. De benodigde registratiekaart krijg je direct na je prik.    


Je kunt op de priklocatie alleen een stempel krijgen voor jezelf, als je net gevaccineerd bent. Neem dus geen boekjes van anderen hiervoor mee. 


Belangrijk: check voor vertrek!  
Het gele boekje is geen officieel coronavaccinatiebewijs. Dat is in Europa het DCC. Check voor je reis welke eisen het specifieke land stelt. De reisadviezen op NederlandWereldwijd.nl worden steeds aangepast met de meest actuele informatie over het DCC. Het 24/7 BZ Contactcenter is bereikbaar voor vragen hierover.  Informatie over vaccineren

Hoe werkt vaccineren? En is dat veilig?

Ik heb een oproep ontvangen

Als je een oproep hebt gekregen kun je bellen voor een afspraak. Op deze pagina vind je alle praktische informatie.

Vragen en antwoorden

Het is begrijpelijk als je vragen hebt. Daarom zetten we een aantal vragen en antwoorden over de vaccinatie op een rij.

Meer informatie

Klik hier voor een overzicht met links naar websites met meer informatie over corona en vaccinatie.